İşletme Bölümü Kayıt Tarihleri Açıklandı

09:00 to 17:00
Where:

Sosyal Tesisler Binası -1.Kat

ÖĞRENCİ KAYDI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (Eksik Belge ile Kayıt yapılamaz)

1. Mezun olduğunuz okuldan aldığınız Diplomanın ASLI ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesinin ASLI (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)
  2. ÖSYS Belgesi (adayın yerleştiğine dair internet çıktısı)
  3. Nüfus cüzdanının fotokopisi
  4. İkametgâh belgesi: İkametgâh belgesinin alt veya üst kısmına öğrenciye ulaşılabilecek telefon/telefonları, varsa cep telefonlarını lütfen yazınız. İkametgâh belgesi e-devletten alınabilir.
  5. Askerlik durumunu gösterir belge (1995 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubesinden alınacak Askerlik Durum Belgesi) Askerlik durumunu gösterir belge e-devletten alınabilir.
  6. 6 adet vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların tümünün arka yüzüne öğrencinin adı ve soyadını açık olarak tükenmez kalemle yazınız. Polaroid ve fotokopi resim kabul edilmeyecektir.
  7. Ödemenin yapıldığını gösterir Banka Dekontu.
  8. Gazi ve Şehit yakını olan öğrencilerin durumlarını gösterir belge.
  9. Engelli öğrencilerin engel durumlarını ve oranlarını gösterir belge. NOT: Öğrenci işlerine teslim edilen evrak geri verilmeyeceğinden önceden kendinize fotokopisini almayı unutmayınız.

Üniversitemizin dışında herhangi bir yerde kayıt işleminin gerçekleştirilmeyeceğini önemle belirtiriz.

Kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Bölüm: