Kamu Yönetimi Seminerleri: Gönüllülük Bilinci

16:00 to 17:00
Where:

İİBF Z- 17

Kamu Yönetimi Bölümü Seminerleri’nde önümüzdeki hafta Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır’ı konuk edeceğiz.

Habitat Derneği sürdürülebilir kalkınma alanında çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. Gençlerin gönüllü olarak kamu politikalarında etkin rol almalarını

sağlamak amacıyla gönüllülük ilkesi doğrultusunda Türkiye’nin 81 ilinde çok sayıda program geliştirmekte ve  projeler yürütmektedir.

Sezai Hazır 10 Nisan 2017 Pazartesi günü, Habitat derneğinin çalışma alanları üzerinden bizlere, genç kuşağın karar alma süreçlerine

nasıl entegre edilebileceği, güçlü ve örgütlü bir toplumda genç bireylerin alacağı rolün ne kadar önemli olduğu hakkında tecrübelerini aktaracak.

Gönüllülük esasına dayalı genç ve dinamik bir kollektif hareketin toplumda yaratacağı farkı merak ediyorsanız,

siz değerli fakülte üyelerimiz ve öğrencilerimizi, 10 Nisan 2017’ Pazartesi günü, İİBF Z-17 numaralı amfiye davet ediyoruz.

Bölüm: