Haberler ve Duyurular

Perşembe, 7 Eylül, 2017 - 10:42

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof Dr. Dursun ARIKBOĞA 27 Ağustos'ta CNN'de yayınlanan Başarıya Doğru Programında konuk olarak Üniversite Eğitimi konulu bir konuşma yapmıştır. Görüntülere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çarşamba, 24 Mayıs, 2017 - 16:20

İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim görevlilerimizden Yrd. Doç. Dr. Melih Görgün'ün "Kağnı Kamyonu Yendi" isimli, Kurtuluş Savaşı'nın lojistik planlama sürecini inceleyeceği araştırma/belgesel projesi, yapılan 500 başvuru arasından, T.C. Kültür Bakanlığı'nca desteğe layık görülmüştür.

Çarşamba, 10 Mayıs, 2017 - 17:24

BAGEP 2017 Sonuçları Açıklandı

Bilim Akademisi tarafından başlatılan ve kamu fonları ile değil, toplumun desteğiyle yürütülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı: BAGEP’in 2017 sonuçları açıklandı.