Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri, Güz 2017 yılında fakülteye başlayan öğrencilerimiz ile oryantasyon etkinliğinde bir araya geldi. Sınıf temsilcilerinin de yer aldığı etkinlikte, akademik program başta olmak üzere staj programımız, Erasmus antlaşmalarımız, çift ve yan dal program başvuruları ve bölüm seminerlerimiz hakkında bilgiler paylaşıldı. Oryantasyona katılan öğrencilerin en çok merak ettiği konular ise Erasmus programı ve çift anadal programları için gerekli yükümlülüklerin neler olduğu konusunda yoğunlaştığı gözlemlendi. Sınıf temsilcilerimizin, öğrenci gözü ile kampüs yaşamını anlattığı bölümün ardından, ailemizin yeni üyelerine başarılı bir üniversite yaşamı dileklerimiz ile etkinlik sona erdi.