Nis 24

Bölümümüz staj seminerlerinin ikincisinde bu sefer özel sektörden konuklarımız olacak. Özellikle bir kurum/firma içinde gelişim, akademi, eğitim konularıyla ilgileniyorsanız, 24 Nisan Çarşamba sabahı 10.00-11.00 arası İİBF Z10'da olacağız. Ayli Begüm Sayınta ekibiyle katılıp özellikle tea-talk şeklinde sizlerle buluşup sohbet edecek, sunumunu yapacak. Tüm bölüm öğrencilerimizi bekliyoruz...

May 13
Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü olarak birincisini 2017 yılında ‘Postcolonial Latin America, Africa and Middle East’ temasıyla düzenlemiş olduğumuz International Tricontinental Conference’ın ikincisi 13-15 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenecektir.
Ara 24

İlk kitap takasımızı 24 Aralık Pazartesi günü gerçekleştiriyoruz. Okuduğunuz bir kitabı getirin, sizi başka dünyalara taşıyacak bir kitabı götürün.

Çaylar bizden! Her türlü sağlıklı / ev yapımı / el yapımI / yerel atıştırmalık getirebilirsiniz.

Ara 04

"What is Behavioral Economics? Rationality, Sub-rationality, and Context"

Assoc. Prof. Elias Lafi Khalil
Monash University - Australia

December 4th, 2018 - Tuesday
Z-06 Law Building

Eki 23

Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü olarak periyodik aralıklarla düzenlemiş olduğumuz seminer serisine, 16 Nisan 2017 Anayasa Değişikliği Halkoylaması’nın getirdiği Türkiye’deki siyasi ve yönetsel değişikliklerin değerlendirileceği bir sunum ile devam ediyoruz.

Eki 10

Konferanstan görüntüler için tıklayınız.

Ağu 16

ÖĞRENCİ KAYDI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (Eksik Belge ile Kayıt yapılamaz)

Sayfalar