Kas 22

The Postcolonial Africa, Latin America and the Middle East in the Past, Present, and Future

Istanbul, 22-24 November 2017

Click here for more information.

Nis 19

ULUSLARARASI ALMANCA  İŞLETME YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

Türkiye'deki Büyük Ölçekli Firmaların Finansman ve Yatırım Stratejileri üzerine sektörden önemli isimlerle yapacağımız konferansımıza tüm öğrenci ve akademisyenlerimizi bekliyoruz.

TARİH BİLGİSİ: 25.Nisan.2018 / Çarşamba /13:00-16:00  / Üzehir Garih Salonu

Nis 19

ULUSLARARASI ALMANCA  İŞLETME YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

TARİH BİLGİSİ: 25.Nisan.2018 / Çarşamba /13:00-16:00  / Üzehir Garih Salonu

Kas 29

YUVAM ve Kamu Yönetimi Bölümü’nün birlikte organize ettiği Yerel Yönetimler Konferans Dizisi’nin ikinci etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Globall-In Proje Danışmanlık ve Yönetimi firması Genel Müdür’ü Selçuk Sarıyar bizlerle birlikte olacak. Kendisinden yerel yönetimlerde gençlerin karar alma süreçlerine katılımı konulu bir sunum dinleyeceğiz.

Sayfalar