Serhat Şal

PWC- Kıdemli Uzman

Üniversite tercihleri yaparken seçmiş olduğum Yeditepe Üniversitesi Almanca İşletme Yönetimi Bölümü, öğrenciliğimin daha ilk aylarında çağdaş eğitim modeli ve yaklaşımıyla bana doğru bir tercihte bulunduğum düşüncesini oluşturdu. Bunun ötesinde ilk kez tanıştığım almancayı da okulu bitirdiğimde çok iyi anladığımı ve konuştuğumu farkettim. Dolayısıyla mezuniyetten sonraki iş görüşmelerimde İngilizce ve Almanca biliyor olmam bana artılar kazandırdı. Gerek üniversitemizin gerekse Almanca İşletme Yönetimi Bölümü 'nün verdiği eğitim kalitesi bende özgüven oluşturdu. Öğrenci olduğum yıllarda denetim şirketlerinde kariyer yapmayı plandım. Henüz mezun olmadan okulun/bölümün verdiği değerler ile "big4" diye tabir edilen denetim şirketlerinden biriyle kariyerime başlangıç yaptım. Yaklaşık 4 yıllık kariyerimde "big4" içerisinde de yatay ve dikey geçişler yaparak arzu ettiğim kariyer noktasına geldim. Bunun yanında "SMMM" olma yolunda da hızla ilerlemekteyim. Kariyer hedefimde ve yaşam felsefemde değerli emekleri ve katkıları olan Almanca İşletme Yönetimi Bölümü değerli hocam Şule Aydeniz başta olmak üzere, tüm bölüm ve hazırlık hocalarıma takdir ve şükranlarımla.