Yeditepe Üniversitesinin Değerli Mezunları,

2022 Mezuniyet Törenlerimizi, 29 Haziran 2022 Çarşamba günü 17.00 - 18.00 aralığında kampüsümüzde gerçekleştireceğiz.

Mezun olacak tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Detaylı bilgiyi bölüm sekreterliklerinizden edinebilirsiniz.

• Öğretim üyelerimizin sahneye daveti ve yürüyüşü
  • Mezun olan tüm öğrencilerimizin tören alanına daveti ve isimleri okunurken yerlerine doğru yürüyüşü
  • Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  • Fakülte 1.si olan öğrencimizin konuşması
  • Yüksek onur ve onur belgesi alan öğrencilerimizin isimlerinin okunması
  • Fakülte 1. 2. ve 3.sü ve bölüm 1. 2. ve 3.sü olan öğrencilerimizin isimlerinin okunması
  • Dekanımızın konuşması
  • Kep atma seremonisi
  • Kapanış ve ikramlar

Cübbe Dağıtımı:
08.06.2022 (Pazartesi)-24.06.2022 (Cuma) tarihleri arasında cübbe teminimiz Ayniyat Müdürlüğü ofisinden (erkek öğrenci yurdu giriş katı) yapılacak olup; 27.06.2022 (Pazartesi)-02.07.2022 (Cumartesi) tarihleri arasında Cübbe Dağıtım Alanında devam edecektir. Çalışma saatleri 09:00-17:00 arasındadır.

• Cübbe Dağıtım Alanı, Güzel Sanatlar Binası İletişim Fakültesi alt giriş kapısında, açık alanda yer alacaktır. (Öğrencilerimizin bina içerisine girmemesi rica olunur.)
  • Cübbe seti, yönetimin onayıyla, 250,00 TL karşılığında yazar kasa fişi kesilerek temin edilecektir. (Nakit ve kredi kartı geçerlidir.)
  • 250,00 TL, cübbe (175,00 TL) ve şal (75,00 TL) fiyatıdır. Kepler ve rozetler, mezun öğrencilerimize hediye edilecektir.
  • Cübbe temini aşamasında, öğrencilerimizin yanlarında keplerini tutturmak için siyah tel toka bulundurmalarını rica ediyoruz.
  • Mezun olacak öğrencilerin işlemlerinin daha hızlı yapılabilmesi için, cübbe satın almaya gelmeden önce yeditepenetwork.com platformuna üye olmalarını öneririz.

Notlar:

• Öğrencilerimizin tören başlamadan önce Fakültelerimiz tarafından belirlenen toplanma yerlerinde bildirilen saatten önce hazır bulunmalarını rica ediyoruz.
  • Törenler süresince profesyonel fotoğraf çekimleri, İSTEK Foto Film Merkezi tarafından yapılacaktır. Ailelerimizin tören esnasında fotoğraf çekimi için yerlerinden ayrılmamaları törenlerin aksamadan yürütülmesi için önemlidir.
  • Festival alanına ve Üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.
  • Törenler hakkında soru sormak ya da bilgi almak isteyen öğrencilerimiz ilgili fakülte sekreterlerinden bilgi alabilirler.

*Gerçekleşen törenlerimizin videolarına üniversitemizin Youtube hesabından ulaşabilirsiniz.