Arda Yılmaz

Barsan Lojistik - Bölge Direktörü

Türkiye’de hemen hemen her üniversite, her yıl binlerce İşletme Fakültesi mezunu vermekte. Ve bu durum firmalardaki çeşitli pozisyonlar için rekabet boyutunu arttırmakta. Bu yüzden kendimize farkındalık ve yetkinlikler kazandırmamız gerekiyor. Eğitim dilinin Almanca olması, ülkemizde bulunan Alman menşeli firmaların potansiyeli göz önüne alındığında iş bulma sürecimde çok büyük bir avantaj sağladı. Bunun yanı sıra bölümümüzde ki derslerin teori ve vakalarla birlikte işlenmesi, bana iş hayatının içindeki gerçekleri anlamak ve deneyimlemek için gerçek bir zemin hazırladı.Mezun olduktan hemen sonra Barsan Global Lojistik’de Yurtdışı yönetici adayı olarak işe başladım ve daha sonra Avusturya’da açılan yeni ofisimize genel müdür olarak atandım. Ayrıca hazırlık döneminden itibaren bir arada olduğumuz arkadaşlarımızla, aynı iş ortamını paylaştığımız zamanlar oluyor. Bölüm kültür ve bağının kuvvetli oluşu nedeniyle, her zaman birbirimizle iletişim halindeyiz. Bu durumların kendi adıma çok destekleyici olduğunu söyleyebilirim. Bana kazandırdığı güzel dostlar ve vermiş olduğu uluslararası standartlardaki eğitim için Almanca Uluslararası İşletme Bölümü’ne çok teşekkürler...