Gizem Serinyel, 2020 Mezunu

Coca-Cola İçecek – Finans Analisti

Temel olarak benim üniversite hayatımın en başında da bu bölümü seçmeme sebep olan durum bölümün Almanca bir eğitim vermesi olmuştu. Bir çok İşletme bölümünün ve bir çok İşletme mezunun arasında kendime nasıl bir fark yaratabilirim düşüncesiyle okumuş ve bitirmiş olduğum Uluslararası İşletme Yönetimi, gerek derslerin içeriğinde olan teori ve vaka analizleri, gerek hocalarımızın bizi iş hayatına hazırlama ve o konudaki yönlendirmeleri sayesinde büyük yollar katettik, hem bireysel olarak hem de baktığımda bölümde benimle birlikte olan arkadaşlarım da.

Okuduğum bu dönem içerisinde bölümümüzün Uluslararası şirketlerle sağladığı anlaşmalarla birlikte katılmış olduğumuz sunumlar ve söyleşiler sayesinde iş hayatında aktif olarak rol alan yöneticiler ve çalışanları bizimle buluşturması ise hepimizin sektörler ve iş hayatı deneyimi açısından bir nebze olsa da öncelikli olarak bunu uzmanlar tarafından görmemizi sağlaması gerçekten bizim için en katkı sağlayan durumlardan biridir. Özellikle 3.sınıfın yazında zorunlu staj dersiyle birlikte hepimizi iş hayatına sürükleyen bu serüven, hayatımızın değişim noktası oldu diyebilirim.

Bize kazandırdığı ve iş hayatının gerçeklerini bize üniversite sıralarındayken en iyi şekilde göstermeye çalıştığından dolayı hocalarıma ve bu yolda bize destek olan bütün Uluslararası İşletme Yönetimine çok teşekkürler..