ÖN KAYITLAR

Öğrencilerimizin dikkatine!

7 (Pazartesi) - 18 (Cuma) Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek 2 haftalık ÖN KAYIT süresinde, 2017 Güz Dönemi'nde alacağınız derslere kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir. Önkayıt alınmasındaki gerekçe, derse kaç öğrencinin katılacağını öngörmek, şube sayılarını belirlemek ve ECON alan seçmeli derslerde sadece yeterli öğrenci sayısına ulaşan dersleri açmaktır. Ön-kayıt dönemini geçirdikten sonra açılmayan derslerle ilgili bir bilgi olmadığı için ilgili derslerin açılması ancak bir sonraki dönem mümkün olmaktadır. Bu sebeple, GÜZ 2017'de almanız gereken bir derse önkayıt yaptırmazsanız, yetersiz öğrenci sayısı sebebiyle dersleriniz açılmayabilir. Derslerin başladığı 1inci hafta olan 11-15 Eylül tarihleri arasında yoklama Öğretim üyelerimiz tarafından kesinlikle tutulacak ve bu ilk hafta Add-Drop haftasında dersi ekleyen öğrenciler dahil tüm öğrencilerimizin yoklamalarında kayda geçecektir.

Bu hususa önem vermenizi ve arkadaşlarınızı da bu doğrultuda bilgilendirmenizi rica eder, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının hepiniz için mutlu, başarılı ve verimli geçmesini dileriz.