Dijital iletişimin hızla arttığı bu dönemde Yeditepe Üniversitesi olarak kampüsümüzde fiziksel olarak gerçekleştirdiğimiz Tercih-Tanıtım Günlerimiz süresince siz değerli aday öğrencilerimizle dijital platformlarda da bir araya geliyoruz. Yeditepe Üniversitesi’nin akademik ve sosyal olanakları, fakülte ve bölümlerin sunduğu akademik, teknik ve kariyer imkanları hakkında tüm sorularınızı akademisyenlerimize sorarak detaylı bilgi alabilmek ve üniversitemiz hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevapları için hepinizi 30 Temmuz-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Yeditepe Connect yayınlarımıza bekliyoruz.

30 Temmuz 2021 - 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında her gün belirtilen saatlerde Kamu Yönetimi Bölümü ile ilgili aklındaki tüm soruların cevapları için akademisyenlerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz canlı yayınımıza ilgili linki tıklayarak katılabilirsin.

Yayın Tarihi: 30 Temmuz - 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında her gün

Yayın Saati 11:00 ~ 11:45 -- 15:00 ~ 15:45