İstanbul'un kalbinde, Boğaziçi'nin incisi konumunda bulunan The Peninsula Hotel, turizm sektöründe yeni nesillerin yetişmesine destek olmak amacıyla Yeditepe Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Bu buluşma, sektördeki uygulamalı deneyimin önemini vurgulayarak öğrencilere staj imkanları sunan değerli bir etkinliğe dönüştü.

The Peninsula Hotel'in öğrencilere yönelik düzenlediği bu etkinlik, sadece bir sunumla sınırlı kalmadı. Otel yetkilileri, öğrencilere oteldeki ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra sektördeki yenilikçi uygulamaları da aktardılar. Öğrenciler, otelin misafir memnuniyetini sağlamak için kullandığı stratejileri ve operasyonel süreçleri yakından inceleme fırsatı buldular.

Sunumun ardından, öğrencilerle yapılan samimi görüşmeler staj imkanlarını gündeme getirdi. The Peninsula Hotel, öğrencilere staj yapma fırsatı sunarak onların teorik bilgilerini pratik deneyimle birleştirmelerine olanak tanıyor. Bu stajlar, öğrencilere sektördeki gerçek iş ortamını deneyimleme ve kariyerlerine değerli bir adım atmaları için bir platform sunuyor.

The Peninsula Hotel'in Yeditepe Üniversitesi öğrencilerine sunduğu staj fırsatı, öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmalarını destekleyen önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Bu işbirliği, akademik dünyanın ve iş dünyasının el ele vererek geleceğin turizm profesyonellerini yetiştirmeye yönelik önemli bir örneği olarak değerlendiriliyor.

Bu etkinlik, turizm sektöründe kariyer yapmak isteyen öğrencilere ilham verirken, sektör temsilcileri ile öğrenciler arasında köprüler kurarak geleceğin turizm endüstrisine katkı sağlamayı amaçlıyor. The Peninsula Hotel'in öğrencilere sunduğu bu fırsat, hem öğrencilere değerli bir deneyim sunmakta hem de sektördeki işbirliği ve mentorluk anlayışını güçlendirmektedir.

bf7775b3-df17-4ac9-a4b2-ff5d44cd1736.jpg

ad41aebd-845b-4464-b251-6e77e91f1084_2.jpg