• Yeditepe Üniversitesi Ekonomi (İngilizce) UOLP Batı Kanada Huron (Huron University at Western) Çift Diploma programı, öğrencilerin eğitiminin ilk 2 yılını Türkiye’de Yeditepe Üniversitesi'nde3üncü ve 4üncü yıllarını da Kanada’da Batı Kanada Huron Üniversitesi'nde eğitim gördükleri bir lisans programıdır.
  • YKS’de 206190368 Program Kodlu, Yeditepe Üniversitesi/ EKONOMİ (İNGİLİZCE) UOLP BATI KANADA HURON ÜNİVERSİTESİ Çift Diploma programını kazanarak gelen öğrenciler her iki üniversiteden dört yıllık lisans diploması almaya hak kazanırlar. Alacakları diplomalar her iki üniversitenin tüm mezunlarına verdiği diplomalarla aynıdır.
  • Yeditepe Üniversitesi Ekonomi (İngilizce) ile Yeditepe Üniversitesi Ekonomi (İngilizce) UOLP Batı Kanada Huron (Huron University at Western) Çift Diploma programlarının kodları farklıdır. Çift diploma programına kayıt olmak isteyen öğrencilerin 206190368 Kodlu programa kaydolmaları gereklidir. Bu ayrıma dikkat etmeyen adaylar programa kayıt olamaz.
  • Öğrenciler Türkiye’de dersleri İngilizce görecekleri ve iki yıl da Kanada’da eğitim görecekleri için İngilizceyi çok iyi derecede öğreneceklerdir. Çift Diploma programı öğrencilere iki farklı kültürü yaşama ve öğrenme fırsatı sunmaktadır. Öğrenciler mezun oldukları zaman kazandıkları deneyimlerden dolayı çok uluslu şirketlerde ve dünyanın her yerinde iş imkanlarında öncelikli değerlendirilme imkanına sahip olurlar.
  • Öğrencilerin, Batı Kanada Huron Üniversitesi'nde üçüncü seneye geçebilmeleri için ilk 2 yıldaki tüm dersleri ve akademik şartları başarıyla tamamlamış olmalıları gerekmektedir.
  • Batı Kanada Huron Üniversitesi'nde kampüste konaklama zorunlu değildir, ancak yine de ilk senenizde kampüs içinde kalmanızı, dersliklere yakın olmanız ve diğer öğrencilerle arkadaşlık kurmanız açısından tavsiye olunur. Batı Kanada Huron Üniversitesi'nde Uluslararası Öğrenci Ofisi vardır ve Kanada’da kayıt olduğunuz andan itibaren destek almaya başlayıp kampüs ve eğitim hayatıyla ilgili oryantasyon alma imkanına sahip olacaksınız.
  • Batı Kanada Huron Üniversitesi'nde 3. ve 4. senelerde alınacak eğitim ücreti 3.yıl için CAD$ 34,043.78, 4.yıl için CAD$ 32,891.78'dır.
  • Öğrenciler, Kanada öğrenci vizesini almakla ve o ülkenin göçle ilgili tüm yasalarına uymakla yükümlüdürler.
  • Detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen bize yazın: 7tpiktisat@gmail.com