UOPL Kiel FH.-Yeditepe Üniversitesi Çift Diploma programını kazanarak gelen öğrenciler, ikinci bir lisans diplomasını Kiel FH'dan alma şansına sahiptir.

Öğrenci, ilk 2 yıl Yeditepe Üniversitesi’nde eğitim almakta, daha sonra 2 yıl da FH Kiel Uygulamalı Bilimler Üniveresitesi’nde eğitim almaktadır. Her iki Üniversitede derslerinde başarılı olduğu taktirde her iki Üniversitenin diplomasını almaya hak kazanmaktadır.

Öğrencilerin, FH Kiel’e üçüncü seneye geçebilmeleri için ilk 2 yıldaki tüm derslerini ve akademik şartlarını başarıyla tamamlamış olmalıdırlar.

FH Kiel, devlet üniversitesi olduğu için bir ücret ödenmemektedir. Sadece her dönem için bir harç (265 €) ödenmektedir. Kiel şehrinde yaşam (yeme-içme, barınma) aylık ortalama 650€-700 € olabilmektedir.

Öğrenciler, gidecekleri ülkenin vizesini almakla ve o ülkenin göçle ilgili tüm yasalarına uymakla yükümlüdür. FH Kiel, bu tür konularda yardımcı olmaktadır.

Detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen bize yazın: yeditepealmancaisletme@gmail.com