►Bölüm Başkanı Mesajı

► Akademik Kadro

► Neden Yeditepe İşletme?

► Fotoğraflarla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

İşletme Bölümü; öğrencilerini çok uluslu şirketlerin farklı seviyelerindeki kadrolarda çalışabilecek veya kendi şirketlerini kurabilecek ve yönetebilecek yetkinliklere sahip mezunlar olarak yetiştirmeyi hedefliyor. Akademik program, öğrencilerimizin entelektüel, çok disiplinli ve çok kültürlü yönetim yetkinliklerini geliştirmeye odaklı ders ve uygulamalardan oluşuyor. Ayrıca, iş simülasyonlarıyla yaşayarak öğrenme ortamı oluşturularak ve staj uygulamasıyla, öğrencilerimizin iş tecrübesi kazanmaları sağlanıyor. Öğrencilerimize, Erasmus ve değişim programları çerçevesinde dünyanın pek çok ülkesinde eğitim görme fırsatı sunuluyor. University of North Carolina Wilmington ile ortak yürütülen çift diploma programı başarılı bir şekilde sürdürülüyor.
Üniversitemiz küresel girişimcilik, gözlem projesi olan Global Entrepreneurship Monitoring’in (GEM) Türkiye temsilcisidir. KOSGEB onaylı girişimcilik dersini başarıyla tamamlayan ve girişimcilik iş planı onaylanan öğrencilerimiz, KOSGEB’den hibe ve destek alma hakkı kazanabiliyorlar. Öğrencisine yönetsel düşünme, iletişim ve öğrenmeyi öğrenme becerilerini katmayı ve onların değişime açık, etik ve sosyal sorumluluk değerleri yüksek bireyler olmalarını hedefleyen İşletme Bölümü, küresel iş dünyasının ihtiyaç duyacağı yönetici ve liderleri toplumumuza kazandırmaya 1996 yılından beri devam ediyor.

İşletme Bölümü

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız; kamu ve özel kuruluşlarda, muhasebe, finans, pazarlama, insan kaynakları alanlarında, iç denetim birimlerinde ve bağımsız denetim kuruluşlarında iş imkanı bulabiliyor.

►Mezunlarımız

►Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

►Kontenjan ve Puanlar

►Başvuru Koşulları

►Burs Olanakları

►Konaklama

►Kayıt

►Sıkça Sorulan Sorular

►Ücretler

►Lise Yaz Okulu

►İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada İşletme Bölümü