YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU 2017

Yeditepe Üniversitesi Lise Yaz Okulunda öğrenciler, liseden sonra yönelebilecekleri ve merak ettikleri meslekleri 13 gün sürecek eğitim ve eğlence dolu bir ortamda yaşıtlarıyla beraber öğrenecekler.

Öğrenciler, meslek ve konu hakkındaki bilgileri uygulamalı ve interaktif olarak öğrenecekler. Her gün akademik derslerin yanı sıra, Kanada Waterloo Üniversitesi akademisyenleriyle iki saat İngilizce dersi görecekler.

İş gezileri ile birlikte sosyal sorumluluk kapsamında da gezilere katılacak olan öğrenciler, hafta sonu gezileri, kampüste çeşitli spor ve öğrenci kulüpleri organizasyonları ile zengin bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler.

Yaz okulumuz; 2 haftalık  yoğun ve sürükleyici bir programdan oluşuyor.

·       52 saat akademik ders,(32 saat mesleki, 20 saat İngilizce)

·       4 saat şirket (iş dünyası) gezisi, 4 saat bir sosyal sorumluluk gezisi

·       12 saat öğrenci kulüpleri etkinlik ve organizayonlar,

2-14 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Lise Yaz Okulu Programına tüm lise öğrencileri katılım sağlayabilir.

Kayıt koşulları ile ilgili detaylı bilgi almak için  Sürekli Eğitim Merkezi / Lise Yaz Okulu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.