Kariyer Festivali’18 kapsamında bizlerle olacak firmaların oturumlarına katılarak, kariyerin için önemli bir adım atabilir, iş ve staj başvurularını ileterek profesyonel hayata hızlı bir giriş yapabilirsin.

Program Akışı için Tıklayınız

Yeditepe Üniversitesi’nin öğrencilerine kariyer fırsatlarını bir şenlik havasında sunduğu geleneksel Kariyer Festivali'18, 26 Şubat’ta başlıyor.

Yeditepelilerin kariyer hayatlarındaki ilk adımlarını kampüsün dışına çıkmadan atma fırsatı yakaladığı Kariyer Festivali, 26 Şubat - 2 Mart 2018 tarihleri arasında üniversitenin Kayışdağı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. Festivale katılacak olan 200’den fazla firmanın temsilcileri, yüzlerce öğrenci ve mezunun iş ve staj başvurularını alarak onların iş hayatına dâhil olmasına ve kariyer hayatlarında fark yaratmasına olanak sağlayacak.

26 -27 Şubat ve 01 Mart 2018 tarihlerinde Rektörlük Binası 4 ve 5.Kat fuaye alanında sektörün önde gelen firmaları stant kurulumlarını gerçekleştiriyor olacaklar.

Fuarlarımızla eş zamanlı olarak salonlarımızda sektörün önde gelen firmaları vaka çalışmaları, profesyonel yaşam ile ilgili bilgilendirme seminerleri, mülakat simülasyonları, sertifikalı eğitimler ve firmalarının işe alım süreçlerini anlatacakları sunum ve konuşmalar gerçekleştiriyor olacaklar.