Lise Yaz Okulu 2018

Eğitim Tarihi: 1 - 13 Temmuz 2018

Öğrencilerin 32 saat seçmeli akademik ders ve 24 saat İngilizce dersi göreceği, 4 saat şirket gezisi ve 2 saat sosyal sorumluluk gezisine katılacağı, 12 saat öğrenci kulüpleri görüşmelerini gerçekleştireceği, 6 saat spor aktivitelerine katılacağı programımızda katılımcılarımıza tüm gün eşlik eden mentorlerimiz olacaktır. Programımız kapsamında spor turnuvaları, oyunlar, gösteriler, açık hava sinemaları, öğrenci kulüpleri ile tanışma etkinlikleri yer almaktadır.

Öğrenciler, Sürekli Eğitim Merkezi tarafından iletilen ders listesinden diledikleri 4 mesleki dersi seçebilecektir.

Programa tüm lise öğrencileri katılabilir.

GEREKLİ EVRAKLAR:

1. Başvuru Formu
  2. Ön – Arka Yüz Kimlik Fotokopisi
  3. Transkript veya mezun ise Mezuniyet Belgesi
  4. Öğretmen Tavsiye Mektubu (Öğretmenin ad – soyad, telefon,  e-posta, görevi ve imzasının yer aldığı bir yazı olmalıdır)
  5. Tam teşekküllü bir hastaneden “Spor yapmasında sakınca yoktur” raporu getirilmesi gerekmektedir. Havuz kullanacaklar için Hepatit B, C tam idrar tahlili raporlarının getirilmesi gerekmektedir.

Son kayıt tarihi: 31 Mayıs 2018