Yeditepe Üniversitesi bünyesinde ilk defa Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler Bölümü ve Kariyer ve Mezunlar Ofisi işbirliğinde bölümümüz öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Sektör Buluşması” etkinliği, 15 Şubat Cuma akşamı özel sektör ve öğrencilerimizin katılımıyla Feriye Palace’ta gerçekleştirilmiştir. Bu büyük etkinliğe frankofon iş dünyasının ve Fransız Ticaret Odası’nın önde gelen temsilcileri ile lisans öğrencilerimiz ve yeni mezun olan öğrencilerimiz katılmıştır. Etkinlikte, staj olanakları ve iş bulma konusunda mezunlarımıza imkânlar açacak yeni işbirlikleri zemini oluşturulmuş, etkinlik Üniversitemizin idari ve yönetici kadrosunun katılımıyla büyük ses getirmiştir.