Öğrencilerimizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uygulamaları kapsamında kişisel verilerin üniversitemiz tarafından kullanılmasına ve elektronik ileti gönderilmesine izin verilmesini amaçlayan onay formlarını 11 Ocak 2018 tarihine kadar Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Sekreterliği’nde imzalamaları önemle rica olunur.

Detaylı Bilgi için...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uygulamaları kapsamında kişisel verilerin üniversitemiz tarafından kullanılmasına ve elektronik ileti gönderilmesine öğrenciler tarafından izin verilmesini amaçlayan onay formları aşağıda bulunmaktadır.

Fakülte, Enstitü ve Yüksekokul Sekreterliklerince  “Kişisel Verilere İlişkin Veri Sahibi Açık Rıza Beyan Formu” ve “Elektronik İleti Onay Formları” öğrencilere imzalatılarak (“Kabul ediyorum” veya “Kabul etmiyorum” şeklinde) öğrenci şahsi dosyalarına konulmak üzere 18 Ocak 2019 tarihine kadar Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne gönderilecektir. Herhangi bir nedenle formların imzalatılamadığı öğrenci listeleri de (Adı Soyadı, Öğrenci Kimlik No, Fakülte/Enstitü/Yüksekokul, Bölüm/Program, İmzalatılamama gerekçesi) onay formları ile birlikte gönderilecektir.

Onay formları metninde yer alan “Aydınlatma Metni” üniversitemiz web sitesinde “Üniversitemiz - Genel - Kişisel Verilerin Korunması” başlığı altında yer almakta olup, aşağıda da paylaşılmıştır.

ÖSYM sınavı neticesinde üniversitemizi seçen öğrencilerin 2018 Ağustos ayında yapılan kayıt işlemleri sırasında öğrencilere “Kişisel Verilere İlişkin Veri Sahibi Onay Formu” imzalatılmıştır. Ancak “Elektronik İleti Onay Formu” imzalatılmamıştır. Dolayısıyla 2018 yılı girişli öğrencilerden sadece “Elektronik İleti Onay Formu”nu imzalamaları talep edilecektir.

Elektronik İleti Onay Formu için tıklayınız.

Kişisel Verilere İlişkin Açık Rıza Beyan Formu için tıklayınız.

Aydınlatma Metni için tıklayınız.