Değerli Öğrenciler,

2017-2018 Akademik Yılı « Mémoire » dersi takvimi Bölümüz duyuru panosunda, sosyal medyada ve "SPRI 421 Méthodologie et Techniques de Recherche en Sciences Sociales" Dersinde ilan edilmiştir.

31.10.2017 tarihinde "SPRI 421" dersinde dağıtılan ve takvimin 1. aşamasını oluşturan “Proposition du sujet de mémoire de fin d’études” formlarının İVEDİLİKLE Fransızca olarak doldurulması ve bu formların 7 Kasım 2017 tarihinde SPRI 421 Dersinin Vize Sınavı’nda Yrd.Doç.Dr. Deniz KOZANOĞLU’na teslim edilmesi gerekmektedir.

Bu formları henüz almamış olan öğrencilerin ACİLEN Bölüm Sekreteri Burcu Hanım’ın ofisine uğramaları ve formları almaları gerekmektedir.

Formların 7 Kasım 2017 tarihinden sonra teslim edilmesi durumunda değerlendirme bu husus dikkate alınarak yapılacaktır.