Sevgili Öğrenciler,

2017-18 Akademik Yılı için, Bölümümüz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimiz (Fransızca Hazırlık Programı Öğrencileri de dahil) sayesinde, geçen senelerde olduğu gibi bu sene de

“Bölümümüz Sosyal Yardım Projesini” gerçekleştirebildik.

02 Mayıs 2018 tarihinde Urfa'nın Siverek İlçesinde bulunan "Çıkrık Raif Mumcu İlkokulu" için ihtiyaç listesi tamamlandı ve aynı gün kolilerimiz Urfa’ya doğru  yola çıktı.

Bugün, 08 Mayıs Salı, gönderdiğimiz yardımların okula ulaştığı ve öğrencilere tek tek dağıtıldığı haberi Bölümümüze ulaştı.
Bu güzel haberi sizlerle de hemen paylaşmak istedik.
Aşağıdaki listede yapılan yardımları görebilirsiniz.
Yardım ve katkılarınız için tekrar çok teşekkür ederim.

Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü olarak, umarım her sene Sosyal Yardım Projesini gerçekleştirerek ihtiyacı olan başka bir eğitim kurumuna yardım edebiliriz.
Sevgilerimle,
Lena Yeniyorgan

Çeşitli hikaye kitapları (20 adet)
Eğlenceli ve öğretici kitaplar (10 adet)