T.C.

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

ULUSLARARASI İŞLETME YÖNETİMİ (ALMANCA) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

• Uluslararası seviyede çalışmak isteyen her yönetici veya yönetici adayına uygun bir ders programını içermektedir.
  • Programın eğitim dili Almanca’dır.
  • Birden fazla yabancı dil bilmenin avantajı ile rekabette fark yaratmak hedefimizdir.
  • Ulusal bağlamda, Türkiye’de aktif yaklaşık 4200 Alman firmasının, Almanca’yı iş dili olarak kullanabilen kalifiye elemanlar arayışında olduğu gerçeği unutulmamalıdır.
  • Uluslararası İşletme Yönetimi Master programı, işletme, yönetim ve finans alanlarında uzmanlaşmış, teorik ve pratik bilgiye sahip, iş dünyasına yakın güçlü ve tecrübeli öğretim kadrosuyla, öğrencilerini kuram, uygulama, tanı, problem çözme ve karar verme yetkinlikleriyle donatmaya hazırdır.
  • Ücretlendirme konusunda, Yeditepe Üniversitesi mezunlarına %20 indirim uygulanırken, bölüm birincilerine %100 burs verilmektedir.
  • Almanya Kassel Üniversitesi ile Yüksek Lisans düzeyinde Erasmus anlaşmamız bulunmaktadır.
  • Uluslararası İşletme Yönetimi Master programı dersleri, hafta içi akşam 19:00-22:00 ve/veya Cumartesi günleri 09:00-16:00 arasında yapılmaktadır.

Prof. Dr. E. Şule AYDENİZ

Anabilim Dalı Başkanı

Yetkili Kişi:

Proje Asistanı Burcu ŞAHİN; burcu.sahin@yeditepe.edu.tr

Proje Asistanı Sedef GERÇEK; sedef.gercek@yeditepe.edu.tr

Telefon:

Adres:

Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi, Hukuk Binası, 5. Kat Kayışdağı Caddesi,34755 Kayışdağı / İstanbul